Maskis.se - Maskeradkläder & allt inom maskerad

Om oss

Maskis.se skapades av två herrar vid namn Magnus och Håkan som tyckte att det saknades en riktigt bra maskeradsajt som både samlar och listar ett stort antal maskeraddräkter, visar tydligt vilka köpvillkor som gäller när du köper maskeradkläder och visar var du kan köpa dräkten till bäst pris. Du hittar även annat innehåll här på maskis som guider och tips, både på hur du kan klä ut dig och vad du ska tänka på när du anordnar en maskeradfest.

På maskis.se finns följande:

På maskis.se har vi ingen egen försäljning av produkter, utan vi listar helt enkelt utvalda produkter från andra butiker som säljer maskeraddräkter på nätet, exempelvis Partykungen, Partyhallen, Zingland, Roliga Prylar och Coolstuff.

På sajten förekommer det affiliatelänkar, det innebär att vi får kommission på eventuell försäljningen som sker via dessa länkar. För dig som besökare innebär inte det någon kostnad - produkten har samma pris oavsett om den är köpt via en affiliatelänk eller ej. Affiliateintäkterna säkerställer att vi kan fortsätta utveckla maskis.se som en oberoende, annonsfri sajt med bra innehåll. Läs mer om villkor och cookies här.

Namnet maskis är en synonym eller smeknamn för maskerad.

Kontakta oss

Hör gärna av dig till oss om du undrar något, har något förslag, feedback eller kanske samarbetsförslag.