Maskis.se - Maskeradkläder & allt inom maskerad

Extrajobba som zombie under Halloween

Publicerat: 2019-08-31

Extra jobb under HalloweenTycker du det är kul att skrämmas? Skulle du kunna tänka dig att klä ut dig till ett spöke, zombie eller häxa? Skulle du dessutom vilja få betalt för att skrämmas slag på folk? Då har vi drömjobbet för dig!

Sedan några år tillbaka slår både Liseberg och Gröna Lund upp portarna under Halloween-helgen och parken fylls upp av levande döda, spindelnät, pumpor, skräckclowner och annat läskigt. Eftersom det inte finns några zombies på riktigt så behövs det folk som klär ut sig, och det är där som du kommer in i bilden.

Jobba extra som aktör på Gröna Lund under Halloween

Varje år under Halloween-helgen förvandlas Gröna Lund till en skräckpark. Temat för alla åkattraktioner, mat och nöje är halloween och skräck. Är man lättskrämd är det antagligen bäst att stanna hemma!

Om du däremot gillar skräck och vill jobba extra så behöver Gröna Lund varje år extrajobbare som vill jobba extra i nöjesparken i halloweenkläder utklädda till zombies, galna patienter, ondskefulla clowner och liknande kusliga figurer.

Det finns både enklare roller där man "bara" går runt och skräms och gärna improviserar lite, samt mer avancerade roller där man spelar en karaktär som har färdiga monologer. Alltså lite mer som att spela teater. För den här typen av roll är det meriterande med teatererfarenhet eller att man har gjort liknande uppdrag tidigare.

För att jobba extra på halloween behöver du uppfylla följande krav:

Så ansöker du om extrajobb på Gröna Lund under Halloween

 1. Besök ansökningssidan på https://parksandresorts.com/jobb/skrackinjagande-aktorer-till-halloween-pa-grona-lund/.
 2. Läs igenom vad det innebär att jobba extra och klicka på "Sök nu"
 3. Fyll i dina personuppgifter, ett CV, ett personligt brev och svara på några kompletterande frågor. Det är alltid bra om du kan "sticka ut" lite och visa på varför just du bara är som skapad för den här läskigt jobbet. Du kanske har någon bild eller videoklipp där du har sminkat dig med halloween makeup du kan visa?
 4. Klart! Ansökan är öppen till 4 september 2019, men det går alltid att ansöka löpande, både till att vara "Skräckinjagande aktör till Halloween" och andra roller i nöjesparken

Jobba extra under Halloween på Liseberg

Även Liseberg förvandlas till en skräckpark runt Halloween, och precis som Gröna Lund söker man efter personer som kan tänka sig att klä ut sig och spela roller för att skrämma slag på parkens besökare. Är du över 17 år, vill ha extrajobb, och gillar att skrämmas så är detta jobbet perfekt för dig!

Liseberg skräcknyhet 2019 - Skogen

Skogen Liseberg HalloweenLiseberg öppnar upp parken inför Halloween redan den 11 oktober och årets stora skräcknyhet är Skogen. En skräckvanding utomhus i mörkret där man i små grupper guidas runt och får en fasansfull upplevelse. Sandra Leiknes, från Liseberg, beskriver Skogen så här:

Det är ingen vanlig skräckvandring eller skogstur vi pratar om här, utan det är dina värsta hjärnspöken som väcks liv till i mörkret. Många kan nog känna igen sig i en plats som förvandlas totalt när mörkret faller. När varenda skugga eller ljud spelar ett spratt i ditt huvud och blir till din egen värsta mardröm

Lisebergs öppettider under Halloween 2019 är: 11–13 oktober, 18–20 oktober, 25–31 oktober samt 1–3 november.

Så ansöker du om extrajobb på Liseberg till Halloween

 1. Besök Lisebergs lediga jobb-sida på https://www.liseberg.se/om-liseberg/jobba-hos-oss/.
 2. Se i listan vilka lediga jobb som finns just nu. Välj "Eftersäsong, Halloween & Jul" för att se vilka lediga halloween-jobb som finns just nu.

 3. Kategorier

  Zombie

  Relaterade produkter

  Begränsat lagersaldo Bild på Crazylinser Zombie White - Utan styrka

  Crazylinser Zombie White - Utan styrka

  Linser utan styrka som passar mörka såv

  199.00 kr

  Köp hos Partykungen
  Begränsat lagersaldo Bild på Fångdräkt Kvinnlig Zombie Maskeraddräkt - Small

  Fångdräkt Kvinnlig Zombie Maskeraddräkt - Small

  Fångdräkt Kvinnlig Zombie Maskeraddr

  299.00 kr

  Köp hos Partykungen
  Begränsat lagersaldo Bild på Föruttnande Zombie Mask - One size

  Föruttnande Zombie Mask - One size

  Ruttnande zombiemask med vidhängande gr

  199.00 kr

  Köp hos Partykungen
  Begränsat lagersaldo Bild på Zombie Sjuksköterska Maskeraddräkt - Small

  Zombie Sjuksköterska Maskeraddräkt - Small

  Sjuksköterskor sägs vara de snällas

  599.00 kr

  Köp hos Partykungen